Bogen

Bogen er en generel introduktion til baby-led weaning. Den giver læseren et indblik i værdisæt og tanker bag BLW, samt berører de bekymringer forældre der starter på BLW, kan have.
Her kan du se bogens indholdsfortegnelse:

Den nyeste forskning i BLW er en vigtig del af bogen, og du får forklaringer på, hvorfor du ikke behøver være bange for kvælning, en gennemgang af hvordan BLW fremmer babyers motoriske udvikling og svar på nogle af de myter, der florerer om småbørn og mad.

“Jeg kan godt selv – en introduktion til baby-led weaning” er en håndbog for dig, der har valgt BLW-metoden.
Du får et forslag til en madplan, nogle enkelte opskrifter til inspiration og en gennemgang af, hvad du rent praktisk skal overveje inden du starter op.
Du kan finde en evidensbaseret gennemgang af anbefalinger omkring vitaminer og næringsstoffer, så du er sikker på, at din søn får det, han har brug for. Og at han ikke får noget, han ikke kan tåle.

Bogen indeholder både billeder, tegninger og farver. Her kan du se nogle opslag fra den færdige bog.

“Jeg kan godt selv – en introduktion til baby-led weaning” er den eneste bog du behøver om børn og mad.

OM FORFATTERNE:

Patricia DeCosta er kandidat med speciale i baby-led weaning fra Human Ernæring på Københavns Universitet. Specialet er et delvist sociologisk studie, baseret på interviews med forældre og sundhedsplejersker i Danmark og England, der praktiserer, eller har erfaring med, BLW. Undersøgelsen danner fundamentet for en diskussion om, hvorvidt baby-led weaning kan have gavnlige eller uhensigtsmæssig konsekvenser for småbørns sundhed og trivsel. Specialet kan læses her.
Patricia har selv praktiseret BLW med sine to døtre på hhv. 3 og 5 år.

Lærke Morell blev introduceret til BLW, da hun selv blev mor i 2013. BLW tiltalte hende og hun har haft stor glæde og mange gode oplevelser ud af, praktisere det med sin søn.
Lærke er uddannet journalist og har skrevet og lavet tv i 17 år. Siden 2008 har hun haft eget firma, hvor hun blandt andet har udviklet og produceret koncepter til formidling med video ved seværdigheder i hele landet, for Østdansk Turisme og Friluftsrådet, samt lavet en markedsføringskampagne for Danida.

Fotograf Lars Bech

Forfatterne Patricia DeCosta og Lærke Morell med deres børn, som alle har praktiseret BLW.
Fotograf: Lars Bech

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *